Saxofonist Peter van Ineveld zal de muziek verzorgen tijdens de opening van Eye-Candy 17. Foto: Patrick Roelofs.
Saxofonist Peter van Ineveld zal de muziek verzorgen tijdens de opening van Eye-Candy 17. Foto: Patrick Roelofs. (Foto: Patrick Roelofs)

Feestelijke opening van expositie Eye-Candy 17

Op zondag 12 november van 13.30 tot 17.00 uur vindt de feestelijke opening van Eye-Candy 17 plaats bij Galerie Anita Ammerlaan, met live muziek door saxofonist Peter van Ineveld. Tijdens deze expositie is het werk van 12 kunstenaars te zien in de 1150m2 grote galerie.

Kunstwerken van de volgende 12 kunstenaars zijn tot en met 4 februari te bewonderen: Frank Vanhooren(België), Jos Rijff, Sonja van Dijk, Leo Gerritsen, Bert Verboon, Wiebrand Bouwkamp, Marian Bax, Mathisse Arendsen, Nel Douma, Marly Freij, Wim Noordam en Anita Ammerlaan. De expositie biedt weer een mooie diversiteit met schilderijen en ruimtelijk werk in verschillende stijlen en technieken.

De organisatie van expositie Eye-Candy 17 ligt in handen van kunstenaar Anita Ammerlaan en haar echtgenoot Patrick Roelofs, die samen de galerie aan de Markt 39 in Roosendaal uitbaten. De expositie is gratis te bezoeken van vrijdag tot en met zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Patrick: "Wij zijn erg blij met deze bijzondere groep professionele kunstenaars en zijn er van overtuigd dat het weer een prachtige expositie gaat worden. Saxofonist Peter van Ineveld uit Roosendaal zal voor heerlijke en passende muziek zorgen tijdens de opening. Uiteraard is iedereen van harte welkom om er samen met ons een bijzondere en gezellige zondagmiddag van te maken!" Anita Ammerlaan studeerde in 1999 af aan de Willem de Kooning Academie voor Schone Kunsten in Rotterdam en samen met haar echtgenoot houden zij zich fulltime bezig met kunst. Samen runnen zij ook nog een winkel, Art Plaza Roosendaal, aan de Dokter Brabersstraat 7.

Meer berichten
Shopbox