Gezelligheidskoor Doucement bereidt zich voor op Kerstoptredens

Er breken drukke tijden aan voor Gezelligheidskoor Doucement uit Wouw, want de leden zijn druk bezig met het instuderen van het Kerstrepertoire. Het koor zal een optreden geven op zaterdag 9 december van 11.30 tot 12.15 uur tijdens de Kerstmarkt te Heerle in de Schalm. In verband met de opening van de ijsbaan op de Markt te Wouw op 16 december zal daar op zondag 17 december ook een optreden verzorgd worden om 16.00 uur.

Ook zal het koor een optreden verzorgen op dinsdagmiddag 19 december voor de leden van De Zonnebloem, afdeling Wouw-Wouwse Plantage.

Afgelopen maanden deed het koor ook mee aan het Korenfestival in Parrotia en aan de korenmiddag in Buurthuis Keijenburg met medewerking van o.a. Vocal Group Nouveau, Zeevrouwenkoor Zout en Zoet en Shantykoor 't Craeyenest.

Hebt u interesse om samen met een groep gezellige mensen te zingen, kom dan vrijblijvend een repetitie bijwonen op de dinsdagavonden in januari 2018 vanaf 19.30 uur in de zaal van café Jaclie, Bergsestraat 51 te Wouw.   Nadere info of boekingen via mailadres zangkoordoucement@outlook.com of 06-49690030.

Meer berichten
Shopbox