Logo gazetroosendaal.nl


Foto: Stichting Carnaval Roosendaal

Liedjesfestival 2017 onder het motto 'da's m'n stadje!'

Het liedjesfestival staat weer voor de deur waarbij op 11 november 2017 gestreden zal worden naar de titel voor het winnende liedje voor 2018. Stichting Carnaval Roosendaal hoopt daarbij natuurlijk weer zoveel mogelijk bandjes te mogen verwelkomen om zo weer een muzikaal hoogstandje in ontvangst te kunnen nemen.

De stichting ziet de Roosendaalse bandjes weer graag tegemoet met zoveel mogelijk variatie op het motto "da's m'n stadje!" en hopen er weer een mooi feestje van te kunnen maken als start van het komend carnavalsseizoen. De organisatie hoopt net als vorig jaar weer veel aanmeldingen te mogen ontvangen. Meedoen? Stuur uw aanmelding in voor 18 oktober 2017 naar de commissie muziek via de website van stichting Carnaval Roosendaal.

Het liedjesfestival zal weer plaatsvinden in schouwburg de Kring welke op 11 november weer even omgedoopt zal worden tot De Kwakkelkooi. De deuren gaan open vanaf 19.30 uur waarbij het eerste bandje om 20.00 uur hun inzending ten gehore zal gaan brengen, waarbij gelegenheid zal zijn om een dansje te wagen op de dansvloer in de kleine zaal van de kwakkelkooi.

Nadat om 23.11 de functionarissen aan u zijn voorgesteld voor het carnavalsseizoen 2018, zal d'n 'Oog'eid de winnaar van het liedjesfestival 2017 bekend maken.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox