Logo gazetroosendaal.nl


Handballende jeugd HV Heerle succesvol tijdens Wilrijk Cup in België.

Ze zijn nog maar goed en wel begonnen aan de trainingen na de zomervakantie, maar de eeste succesen zijn al te melden voor de jeugd van handbalvereniging Heerle. In Wilrijk (België) werd in verschillende leeftijdscategorien gestreden om de Wilrijk Cup.

Op zaterdag 2 september traden de mannen van HV Heerle aan en op zondag speelden 2 dames teams van Heerle om de felbegeerde prijs. De mannen kwamen in de eerste twee wedstrijden wat moeizaam uit de startblokken maar konden uiteindelijk de winst naar zich toetrekken. De overige twee wedstrijden werden met overduidelijke cijfers gewonnen, waarna het feestje kon beginnen. Op zondag herhaalde beide dames teams van Heerle het kunstje.

Het B-jeugd team van de dames was het gehele weekend in Wilrijk te gast. Het was namelijk de locatie van hun trainingsweekend als voorbereiding op het nieuwe handbalseizoen. Overigens wel iets dichterbij bij huis dan de selectie teams, zij hadden hun trainingskamp dit weekend in het Engelse Londen opgeslagen. Met 3 eerste prijzen voor de handballende jeugd van Heerle was het een uiterst succesvol weekend in Wilrijk. Overigens wisten de mannen, met de juiste vorm nog in de ploeg, op zondag de kampioen van het vorige seizoen HMC uit Made in Made te verslaan tijdens de eerste competitiewedstrijd. Voor informatie over de vereniging www.hvheerle.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox