Logo gazetroosendaal.nl


Lezing Miskraam en het Vlindereffect

Op 11 oktober 19.30 uur verzorgen auteur Joyce Beckker met de Bibliotheek Roosendaal de muzikale lezing 'Miskraam en het Vlindereffect' in coffeecorner De Huiskamer in Roosendaal.

Een op de vier vrouwen krijgt te maken met een miskraam. Auteur Joyce Beckker is daar één van. Door reacties uit haar omgeving heeft zij zich ruim 20 jaar schuldig en eenzaam gevoeld.

Om andere vrouwen met een miskraam te helpen, geeft zij deze interactieve lezing om ervaringen te delen en uit te leggen hoe een miskraam een lange keten aan gebeurtenissen kan veroorzaken bij de vrouw én haar omgeving (vlindereffect). Daarom is deze lezing niet alleen bedoeld voor vrouwen met een miskraamervaring, maar zeker ook voor hun dierbaren en mensen die persoonlijk of beroepsmatig met deze vrouwen te maken hebben.

Joyce Beckker is medeoprichtster van het online platform miskraamverwerken.nl. Zij ontving hiervoor in 2016 een Libelle Ster-nominatie. Als bestuurslid is zij nauw betrokken bij de Stichting Stiltemonumenten. Zij heeft inmiddels een aantal boeken op haar naam staan waaronder:

'Het uitgewiste kind' (e-book) en 'Geen beschuit met muisjes'. Binnenkort komt haar nieuwe boek uit: ‘Een date met je zielskind’: ontdek de ware betekenis van je miskraam

Het geheel wordt muzikaal omlijst door The Crew Music.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox