Logo gazetroosendaal.nl


Foto: jazzperados

Jazzperados in Xperience Theater

Zaterdag 23 september biedt het Xperience Theater het podium aan de Jazzperados. Zij verzorgen een geweldig optreden van 14.00 tot 17.00 uur. Inloop vanaf 13.30 uur. Kaarten kosten 12 euro en 10 euro in de voorverkoop (tot 20 september).

roosendaal - De Jazzperados zijn in 2004 opgericht, destijds onder de naam Old Limetree Jazzperados. Sindsdien zijn zij een graag gezien (en gehoord!) orkest bij jazzclubs, festiviteiten en evenementen.

Medio 2015 is de samenstelling van de band gewijzigd en is de naam aangepast in "Jazzperados": in de wandelgangen was die naam toch al ingeburgerd. De stijl bleef hetzelfde: oude stijl jazz, waarbij zowel de USA als Engeland dienen als bron van inspiratie.

Het resultaat: een compacte band met een stevige maar lichtvoetige sound. De bandleden zijn zeer ervaren en hebben een staat van dienst opgebouwd in diverse gerenommeerde jazzorkesten. Instrumentale collectieven en soli worden doorspekt met vocals, waarin u Britse, Amerikaanse en Jiddische humor zult terug horen.

Bezetting:

Saxen en clarinet: Huib Visser Trombone: Frank Niewenhuijzen
Banjo: Menno Bloemhof Sousafoon: Jan Heynsdijk
Trompet: Arend Wegelin Washboard: Frits de Groot

Locatie: Xperience Theater in Parrotia, Markt 54G, Roosendaal.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox