Logo gazetroosendaal.nl


Wethouder Verbraak opent om 14:00 uur het cursusseizoen openen tijdens de open dag.
Wethouder Verbraak opent om 14:00 uur het cursusseizoen openen tijdens de open dag. (Foto: School voor de Kunsten)

Open dag op School voor de Kunsten Roosendaal

Voor de 59ste keer is het open dag. Zo lang bestaat de School voor de Kunsten dus al, het middelpunt van kunsteducatie in Roosendaal.

ROOSENDAAL - Met trots exposeren de cursisten werkstukken die het afgelopen jaar gemaakt zijn, deels aan de Nieuwstraat en deels op de nieuwe locatie aan de Burgerhoutsestraat waar de school sinds mei gehuisvest is. Een mooi en eigentijds gebouw dat voorzien is van alle gemakken. Kom eens een kijkje nemen op de open dag en ervaar de onderwijsmethode.

Soms tot het hoogste niveau maar natuurlijk altijd als uitgangspunt de persoonlijke interesse van de cursist; de meeste cursisten willen gewoon op een ontspannen manier van een ervaren docent leren hoe je een schilderij, een beeldhouwwerk of een sieraad moet maken.

Voor de muzikale omlijsting zullen Martine van de Kar met haar kinderkoor namens het Centrum voor Muziek zorgen. Muziekvereniging Roosendaal is ook vertegenwoordigd door het kidsorkest. Tijdens de open dag zijn een aantal cursisten aan het werk en wordt de aloude Japanse raku techniek van keramiek stoken in de oven gedemonstreerd. Bij School voor de Kunsten ontdekt iedereen zijn sterke punten en wordt bijgeschoold in minder ontwikkelde vaardigheden.

Neem de stap en voel je welkom op zondag 10 september van 13.00 tot 16.00 uur. Wethouder Verbraak zal om 14:00 uur op de nieuwe locatie het cursusseizoen openen.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox