Theaterwerkplaats Tuiri speelt 'Heftig'

Op zaterdag 15 juli om 14.30 uur speelt Theaterwerkplaats Tiuri de voorstelling ‘Heftig’ in het Openluchttheater in Nispen, Sprengepad 2.

ROOSENDAAL - Heftig is een interactieve voorstelling met pit, waarbij de spelers met humor en kwetsbaarheid, de struggles van de puberteit laten zien. Hoe zorg je ervoor dat de hele school naar je opkijkt? En wat moet je doen als je je het pispaaltje blijkt te zijn? De regie is in handen van Sharon Merk, dramadocent bij Theaterwerkplaats Tiuri. Komend seizoen speelt Tiuri de voorstelling op verschillende scholen in de regio.

Kaarten zijn te reserveren via info@openluchttheater-nispen.nl. Een halfuur voor de voorstelling zijn kaarten ook te koop aan de kassa van het Openluchttheater. De entree is 4 euro..

Theaterwerkplaats Tiuri maakt theaterproducties met acteurs met een (verstandelijke) beperking. Er is een werkplaats in Breda en een in Roosendaal. In beide theaterwerkplaats leidt Tiuri de deelnemers op tot theatermaker. Deelnemers leren acteren, dansen, bewegen, en krijgen inzicht in hoe een voorstelling wordt gemaakt.

Meer berichten