Foto: Kiwanis

1e Kiwanis Benefietdiner smaakt naar meer

Op donderdag 15 juni hield de Kiwanis Club Roosendaal in samenwerking met Unicef West-Brabant en het Da Vinci College Roosendaal het 1e Kiwanis Benefiet Diner voor en door kinderen.

De derde- en vierde-jaars leerlingen van het Da Vinci College in Roosendaal hebben op deze avond in een voor de gelegenheid stijlvol gecreëerd restaurant voor een vijftigtal gasten voor een heerlijk gevarieerd menu gezorgd. De dagelijkse opleiding werd zo op een voortreffelijke wijze in de praktijk gebracht met tal van ingrediënten, welke door lokale ondernemers ter beschikking waren gesteld.

Tegelijkertijd hielpen ze hier ook andere kinderen mee. De opbrengst van deze avond ging namelijk in zijn geheel naar het goede doel,: 1.500 euro voor Unicef West-Brabant en 1.500 euro voor het schoolproject van Sjef Theunissen in Burkina Faso, waar met deze opbrengst werkruimtes voor een aantal schoollokalen zullen worden aangeschaft.

Kortom: een heerlijke culinaire avond waarbij vooral de kinderen de winnaars waren. Dat smaakt in alle opzichten naar meer!

Meer berichten