Logo gazetroosendaal.nl


Prokkelstage voor cliënten van S&L Zorg groot succes

Donderdag 15 juni was het weer Nationale Prokkelstagedag. Een prokkelstage is een prikkelende ontmoeting tussen iemand met een verstandelijke beperking en iemand zonder.

ROOSENDAAL - Het doel van prokkelen is het contact tussen verstandelijk gehandicapten in Nederland en de samenleving bevorderen. De Week van het Prokkelen is een initiatief van zeven organisaties uit de gehandicaptenzorg en vindt plaats tussen 12 en 17 juni. Na het grote succes van vorig jaar heeft Wereldhave ook dit jaar weer voor stageplaatsen gezorgd in de Roselaar voor de cliënten van S&L Zorg.

De Prokkelaars werden eerst ontvangen bij Bagels&Beans voor koffie en iets lekkers waarna ze naar hun stageplaats werden begeleid bij Ah, Etos, C&A, Hema, The Atletes Foot, Jamin, Cup of Treats, Ellen juwelier, Brasserie Anvers, Etos, AH, Ici Paris, van Haren, Nelson, Boocatch, Vero Moda/Jack&Jones en Scorpions Security. De ochtend werd afgesloten met een lekker ijsje van Jamin.

Alle deelnemers aan de Prokkelstage kijken terug op een geslaagde ochtend. Foto’s en een aftermovie zijn binnenkort te zien via deze link.

reageer als eerste
Meer berichten