Logo gazetroosendaal.nl


Gratis startersdag in Roosendaal

Op woensdag 21 juni organiseert Startersdagen.com in samenwerking met Rabobank Zuidwest-Brabant en gemeente Roosendaal een gratis startersdag in het Kellebeek College in Roosendaal. Deze bevat veel informatie en kennis over beginnend ondernemerschap en is bedoeld voor oriënterende starters, starters en eigenaren van een bedrijf tot drie jaar oud.

Waarom een startersdag?

Zeventig procent van de beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven blijkt na achttien maanden alweer te zijn gestopt. Het gebrek aan een goede voorbereiding is daarvan meestal de oorzaak. Daarom biedt Startersdagen.com de kans op een goede voorbereiding door het organiseren van een startersdag. Het evenement bestaat uit een rijk avondprogramma dat wordt gevuld met een startersmarkt, seminars, workshops en een netwerkborrel. Verschillende thema's komen aan de orde, zoals financieel advies, ondernemersplan, klantmanagement, (online) marketing en reclame, bedrijfsbegeleiding en rechtsvormen.

 Afwisselend programma

De startersdag kent een intensief en informatierijk programma dat bestaat uit een optioneel broodjesbuffet (optioneel),officiële opening en plenaire kennisdeling, startersmarkt en doorlopende seminars en workshops. De startersmarkt bestaat uit landelijke en regionale kennispartners en deze worden afgewisseld met meerdere rondes van kennissessies in de vorm van presentaties, workshops en masterclasses. Afsluitend vindt er een aangeklede netwerkborrel plaats.

 Roosendaalse Startersprijs

Tijdens de startersdag wordt de Roosendaalse Startersprijs uitgereiekt aan een startende onderneming in de gemeente Roosendaal. Wethouder Hans Verbraak reikt de prijs uit aan één van de genomineerden: Kreukelz, De Marketing Assistent en Eventiz. De Roosendaalse Startersprijs is een initiatief van de StartersCentra West-Brabant, de Gemeente Roosendaal, Rabobank Zuidwest-Brabant en Startersdagen.com. Met deze prijs willen zij starters in de schijnwerpers zetten en daarnaast is het een extra push voor het ondernemerschap in de Gemeente Roosendaal.

 Aanmelden

De startersdag is op woensdag 21 juni in het Kellebeek College in Roosendaal. Het officiële programma start om 18.45 uur. Iedereen is welkom vanaf 17.30 uur voor een optioneel broodjesbuffet. Deelnemen aan de startersdag is geheel gratis. De kosten voor het broodjesbuffet bedragen 9,50 euro per persoon. Aanmelden kan via deze link. Hier staat ook meer informatie over de avond, de standhouders, de seminars en sprekers tijdens het evenement.

reageer als eerste
Meer berichten