Logo gazetroosendaal.nl


Een van de leerlingen won een prijs bij de sponsorloop.
Een van de leerlingen won een prijs bij de sponsorloop.

De Blokwei bedankt sponsoren

Basisschool KPO De Blokwei te Roosendaal houdt eens per twee jaar een sponsorloop. Dit jaar was het goede doel "Het Vergeten Kind". Dit goede doel is door de leerlingenraad zelf voorgesteld.

ROOSENDAAL - Het is bijzonder dat kinderen over deze 'vergeten' kinderen nadenken. De leerlingen zijn met hun sponsorkaarten langs de deuren gegaan in hun woonomgeving of hebben heel de familie bezocht met het verzoek om hen te sponsoren. Er is zelfs een leerling geweest die zijn sponsorloopkaart heeft meegenomen naar het kampioenschap van Feyenoord. Deze leerling had dan ook een opbrengst van 452,70 euro!

Maar ieder kind heeft zijn of haar best gedaan en dat zij de moeite namen om iets goed te doen voor een ander kind is eigenlijk al heel erg bijzonder. Verder houdt De Blokwei altijd op het schoolplein allerlei activiteiten (bijvoorbeeld springkussen, dit jaar nagels lakken, suikerspinnen, enveloppen trekken en niet te vergeten het draaien van het rad). Daarnaast hebben zij ook altijd een natje en een droogje tijdens deze avond. Dit alles natuurlijk tegen een kleine vergoeding zodat de opbrengst alleen maar groter wordt.

De school spreekt dit jaarvan een zeer geslaagde sponsorloop en wil graag alle sponsoren bedanken. Het zijn teveel sponsoren om een voor een op te noemen maar zonder al deze sponsoren was het niet gelukt! Daarom wil KPO De Blokwei nogmaals iedereen bedanken die op wat voor manier dan ook heeft geholpen met het bereiken van het behaalde resultaat.

reageer als eerste
Meer berichten