Logo gazetroosendaal.nl


Mark en Linda vormen samen het duo Lindark en zijn op 17 juni ‘op herhaling’ in Nispen.
Mark en Linda vormen samen het duo Lindark en zijn op 17 juni ‘op herhaling’ in Nispen.

ZomerPodium pakt uit in Nispen

In samenwerking met Stichting Openluchttheater Nispen gaat het ZomerPodium dit jaar voor het eerst ‘naar buiten’ met een theater-/muziekvoorstelling op de sfeervolle locatie achter de kerk in Nispen.

NISPEN - Het staat allemaal te gebeuren op zaterdag 17 juni wanneer toneelgroep De Vrouwen Van Wanten met een heus vakantievehikel als decor naar het openluchttheater komen. Zij zijn hiermee ‘On Tour’ en brengen een muzikale theatervoorstelling voor jong en oud onder de titel Zomerse zaken; kan een laars een paard zijn? (6+)

Parker is nog nooit op vakantie geweest. Van zijn vriendjes op school hoort hij de mooiste verhalen over reizen naar Spanje; als je Spanje binnenkomt krijg je als een bandje om je arm en als je dat bandje laat zien mag je zoveel eten als je wilt. Parker hoeft niet per se naar Spanje. Terschelling of bijvoorbeeld Drenthe zou ook al super zijn. De ouders van Parker hebben niet zoveel geld, maar beloven Johnny om hem mee te nemen op een echte roadtrip. Maar als het gezin op het punt van vertrekken staat, wil het busje niet meer starten. De droom van Parker blijkt alsnog in rook op te gaan…

Na de pauze speelt Lindark een reprise op Roosendaal bodem, maar nu in Nispen. Een duo met zang en akoestisch gitaar brengt covers die bijna iedereen kent en toch niet voor de hand liggen, aangevuld met eigen liedjes.

De kassa in Nispen is om 13.30 uur geopend, waarna het programma start om 14.00 uur en duurt inclusief nazit tot 17.30 uur. De entree bedraagt 3 euro per persoon. Voor de allerkleinsten zal een theaterworkshop gehouden worden door Adelheid Nauwelaerts en is er animatie door Kindervakantiewerk Nispen.

reageer als eerste
Meer berichten